header banner
Default

In Nederland stopt Binance, en Bitvavo biedt crypto-overstappers gratis


[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wellicht heb je het vanochtend al gelezen: Binance, de enorme crypto exchange, treedt uit de Nederlandse markt. Het handelsplatform laat geen nieuwe Nederlandse gebruikers meer toe. Vanaf 17 juli 02:00 Nederlandse tijd kunnen Nederlandse gebruikers geen crypto meer verhandelen op het platform. Om overstappers tegemoet te komen, biedt crypto exchange Bitvavo nu lezers van Crypto Insiders 20 euro cadeau. Inschrijven kan via deze link. 

Solana telefoon verkoop explodeert doordat BONK weer 120% stijgt 16/06/2023

De aankondiging van Binance komt als een grote schok voor de Nederlandse crypto-industrie. Binance heeft in Nederland veel gebruikers en zij moeten allemaal een alternatief zoeken. Bitvavo springt voor de overstappers in de bres. Het bedrijf dat in 2018 is opgericht geeft overstappers €20 in de vorm van bitcoin (BTC), ripple (XRP) of dogecoin (DOGE) cadeau tot en met eind juli.

Bitvavo is een Nederlandse exchange die actief is in 27 Europese landen. De exchange heeft als doel om de grootste in Europa te worden. Aangezien Binance momenteel in een dalende 19 landen actief is, lijkt die droom zeker mogelijk. Het platform heeft  meer dan een 1 miljoen gebruikers die samen goed zijn voor een 30-daags handelsvolume van meer dan 10 miljard euro. Met de laagste handelskosten van de Benelux is Bitvavo een goed alternatief voor Binance. 

Binance stopt met het aanbieden van diensten in Nederland omdat het niet voldoet aan de Nederlandse anti-witwasmaatregelen. Bitvavo heeft wel een vergunning gekregen. Gebruikers hoeven zich daarom geen zorgen te maken over een potentiële terugtrekking van Bitvavo uit Nederland. Gezien het bedrijf in Nederland is gesitueerd, krijgen Nederlandse gebruikers de beste gebruikerservaring mogelijk. 

Advertisement

Ook Cyprus verliest toegang Binance

VIDEO: Binance Stopt in Nederland: Wat nu? Tutorial hoe je BTC overboekt van Binance naar Bitvavo
Crypto Academy

Nederland is het tweede land in één week waar Binance zich uit terugtrekt. Ook Cyprus zal binnenkort geen toegang meer bieden tot de exchange. De reden hiervoor is soortgelijk: het voldoen aan de juiste maatregelen. Binance is gehamerd op het voldoen aan de maatregelen na te zijn aangeklaagd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) vanwege het missen van vergunningen. Bitvavo voldoet wel aan de vereisten van Cyprus en is in het land nog steeds actief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Post Views: 77

Sources


Article information

Author: Richard Thompson

Last Updated: 1703112003

Views: 525

Rating: 4.4 / 5 (78 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Richard Thompson

Birthday: 1922-06-26

Address: 6562 Johnathan Place, Carolinestad, NH 27852

Phone: +4014992287634895

Job: Mechanic

Hobby: Arduino, Juggling, Rowing, Role-Playing Games, Yoga, Camping, Coin Collecting

Introduction: My name is Richard Thompson, I am a transparent, fearless, proficient, ingenious, apt, capable, irreplaceable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.